Workshops & Mastermind Sessies

Je wilt heel graag meer klanten.
En meer klanten die meer bestellen.
Meer omzet en meer winst.
Maar je hebt niet het budget zoals Starbucks of CoolBlue.

Ik leer je hoe je eenvoudig gebruik kunt maken van hun sales technieken.
Ik laat zien hoe je hun marketing systemen kan vertalen naar jouw eigen bedrijf.
Of je nu een product verkoopt of een dienst levert.
Dit werkt ook voor jou!

Met een bewezen groei systeem laat je jouw bedrijf in zes weken meer dan verdubbelen.
Dit is je kans om je te laten inspireren. Deze workshop gaat jouw jaar veranderen.
Je leert op welke manieren je jouw bedrijf in zes weken kunt laten groeien.

 

Wie gaat mij helpen?

Erik Broekhuijsen deelt als trainer & coach zijn kennis graag met anderen. Hij legt de vinger op de zere plek en komt met een oplossing.

Soms is zijn diagnose als bedrijven expert hard maar altijd met het doel om je wakker te schudden en vooruit te helpen. Leer van zijn fouten, onthou de anekdotes uit de wereld van een serial entrepreneur en investeerder.

Ontdek hoe zijn ervaring in binnen- en buitenland met diverse formules en branches jouw bedrijf beter kan maken en kan laten groeien! Verdubbel je winst.

 

Events

Over dit onderwerp geeft Erik regelmatig gastcollege, een workshop of een inspiratie sessie. Uiteraard kan je hem ook uitnodigen voor jouw bijeenkomst. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden.

 

Kijk voor een overzicht van eventdata op Facebook:

https://www.facebook.com/hetdagdeel/events/

 

Persoonlijke Mastermind Sessie

Uiteraard kan je ook een persoonlijke sessie plannen. Bedrijvenexpert Erik Broekhuijsen is jouw sparringspartner voor het doornemen van je business, je bedrijfsplan of een marketing audit. Ik garandeer dat jouw bedrijf gaat groeien!

Vertel mij je uitdaging of probleem. Misschien kan ik je helpen. Neem contact op voor een eerste telefoongesprek. Dan bespreken we samen of een coaching sessie jou vooruit kan helpen. Inplannen doe je eenvoudig online: www.hetdagdeel.nl/plan-een-afspraak

 

Referenties

Inspiratie sessies van gastspreker Erik Broekhuijsen, internationaal bedrijven expert & coach voor ondernemers.

Op zoek naar een gastspreker voor een leuke inspiratie sessie of workshop op jouw event? Nodig mij dan uit voor een interactieve keynote, een workshop die echt blijft hangen of een inspiratie sessie waar je nog lang aan terug denkt.

Ook ben ik beschikbaar als gastdocent Internationale Inbound Marketing. En in de rol van “Shark Tank” jurylid neem ik je business case onder handen.

Recente opdrachtgevers zijn onder andere: Kamer van Koophandel, RTL, ROC, Makro, S2M, INGbank, IGC – Koninklijke Industrieele Groote Club, FNV, Matchpoint, BNR nieuwsradio, diverse gemeentes en bedrijfsnetwerken.

Bekijk diverse artikelen in de pers en video’s van Erik Broekhuijsen

Onderwerpen zijn onder andere:

  • Help, ik wil groeien (Werken aan je bedrijf)
  • Ondernemen is net daten (Customer Journey)
  • Twee keer zoveel omzet in zes weken tijd (Businessboost!)
  • Spreek de taal van de klant (Leer echt solliciteren)

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden en prijzen. Dat kan via de email erik@bedrijvenexpert.nl, bel 085-4012396 of plan een afspraak online. Uiteraard kan ik diverse relevante referenties over workshops, lezingen, keynotes of incompany opdrachten op verzoek naar je toesturen!