Sales Adviseur Leeuwarden

Op zoek naar strategisch sales advies in Leeuwarden bij de start of bij de uitbouw van jouw bedrijf? Of ben je al een tijd bezig met ondernemen en is het nu tijd voor een nieuw plan. Neem contact op met een strategisch sales adviseur.
Hoe trek je de juiste klanten aan die het beste bij jouw bedrijf passen?

Vraag Erik om hulp!

  • Als groei expert kom ik bij veel bedrijven over de vloer.
  • Soms als interim,
  • soms als business coach of mentor bij ondernemers,
  • om ze een zetje in de goede richting te geven.
  • En graag schrijf ik mee aan je Strategisch Sales Plan.
Verder ben ik zelf ondernemer in Friesland en daarbuiten, je zou het haast vergeten, en pas ook alles zelf iedere dag toe zowel bij mijn eigen bedrijven als ook interim bij andere ondernemingen. Sales Adviseur Leeuwarden Leer van mijn fouten, onthou de anekdotes uit de wereld van een serial entrepreneur en investeerder. Ontdek hoe mijn ervaring in binnen- en buitenland met diverse formules en branches jouw bedrijf beter kan maken en kan laten groeien!

Even Erik Bellen!

Bel naar 085-4012396, stuur een email erik@hetdagdeel.nl of maak direct een afspraak.