Op Marketing & Sales Safari

Klanten in het wild bekijken. Even op safari, klantensafari. Je hebt die uitdrukking vast wel een keer gehoord. Als internationaal bedrijven expert mag ik vaak op safari. Kijken welke aannames er zijn binnen het marketing en sales proces. En wat medewerkers doen om er maar voor te zorgen dat die aannames blijven bestaan.

En vergeet niet de CEO, CFO en andere C-oh-oh’s die supersnel duidelijke signalen van echte klanten wegredeneren. Totdat iemand je helpt. Waarom ben je aan het doen wat je doet? Help jij echt een potentiële klant van “ERVOOR” naar “ERNA”. Ik zeg vaak dat ondernemen net daten is. Praat jij soms ergens raar in je marketing en sales traject? Heeft iedereen wel de juiste tools? En gebruikt iedereen deze wel op de manier waarop het bedacht was?

Met Erik op Safari

Wil je meer weten over een safari bij jouw bedrijf? Bel of mail dan gerust. Beginnen we eerst met een ouderwets persoonlijk gesprek. Dat is wel zo gezellig voordat we op safari gaan. Met een paar vragen maak ik een helder voorstel. Een plan van aanpak waarmee de conversie omhooggaat. Meer leads, meer klanten en een betere winstmarge. Door dat te herhalen, structureel met een systeem, gaat jouw bedrijf groeien.

 

Contact!

Bel naar 085-4012396, stuur een email info@hetdagdeel.nl neem online contact op of maak direct een afspraak.