Kennismakelaar Horeca

Het werk van een kennismakelaar horeca

Contacten leggen, bemiddelen, problemen oplossen en innoveren. Dat zijn de hoofdtaken van een kennismakelaar. Wat komt er allemaal bij het opzetten van een eigen onderneming kijken? Of ben je bezig met het overnemen van een bestaand bedrijf. Een kennismakelaar helpt ondernemers of ZZP-er. En heb je meer specifieke vragen? Denk hierbij aan een horeca locatie, catering op een bedrijventerreinen, vergunningen, beschikbaarheid van grond, locatiekeuze, subsidies enzovoort. Ik help je graag verder.

Horeca Friesland & daarbuiten

Als kennismakelaar sta ik altijd in contact met ondernemersverenigingen en andere belangenorganisaties rondom horeca ondernemers. Ook ben ik betrokken bij projecten die zorgen voor bewustwording en het tegengaan van voedselverspilling zoals het jaarlijkse Restifal.

Meer weten over kansen in jouw regio? Neem gerust even contact op!

085 40 12396
erik@hetdagdeel.nl