Kennispartners

Partners waar wij graag mee samenwerken!

YN Business

Ynbusiness is een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, de provincie Fryslân, de F4-gemeenten (Leeuwarden, Heerenveen, Smallingerland en Sudwest Fryslân), en het Friese hoger en middelbaar beroepsonderwijs, verbonden in het Innovatiepact Fryslân (IPF). Het primaire doel is de ondernemer krachtig te ondersteunen bij de groei van het bedrijf. Daarnaast willen de partners het ruime aanbod aan ondersteuning die zij bieden, nauwer aan laten sluiten op de daadwerkelijke behoeftes van ondernemers.

Bedrijven Expert Erik Broekhuijsen is kennispartner van YN Business

NHL Stenden

Stenden Hogeschool was van 2008 tot 2018 een onderwijsconglomeraat in Noord-Nederland. Op 1 januari 2008 is het ontstaan uit een fusie tussen Hogeschool Drenthe en de Christelijke Hogeschool Nederland. Op 1 januari 2018 fuseerde het samen met de NHL Hogeschool tot de NHL Stenden Hogeschool

Bedrijven Expert Erik Broekhuijsen is lid van de Raad van Advies – Advisory Board
Studierichting Ondernemend in Welzijn – Successful Social Impact Entrepreneur

KEI-NOF

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân in Buitenpost is een kennis- en netwerkcentrum voor ondernemers. Hier komen ondernemers, overheid, onderwijs en studenten in de regio Noordoost Friesland samen met de ambitie het economisch klimaat in de regio duurzaam te versterken. Uitgangspunten zijn; delen is vermenigvuldigen en samenwerken is samen!

Bedrijven Expert Erik Broekhuijsen is kennispartner op het gebied van marketing en business development.

Kamer van Koophandel

Uit de pers:
de bijeenkomst werd na afloop gewaardeerd met een 8,2. Een uitzonderlijke hoge score!

Angèle Magré trad op als gastvrouw van de thema-avond. Voorafgaand aan de gastspreker vertelde Wendelien Tönjann, wethouder Economische Zaken Oegstgeest, dat de gemeente Oegstgeest haar ZZP-ers graag in beeld houdt. Hiervoor nodigt de gemeente bij aanbestedingen lokale zzp-ers uit om zich in te schrijven voor een opdracht.
Daarna nam een inspirerende gastspreker het woord. Gekozen was voor Erik Broekhuijsen, die bekend is van radio en tv. Hij is Internationaal Bedrijven Expert. Erik gaf de deelnemers tijdens zijn betoog waardevolle informatie hoe opdrachtgevers te vinden en te binden, maar daarbij passende winstmarges in het oog te houden. Hij demonstreerde daarbij een eenvoudige formule. Uitbreiding van groei van het klantenbestand en perfecte samenwerking met andere ZZP’ers bij het geven van invulling aan grotere opdrachten, dragen bij aan succesvol ondernemen. “Goede contacten met klanten en een aantrekkelijk uitziende website zijn eveneens elementen voor goede acquisitie”, vertelde hij. Kortom: hij gaf de deelnemers veel handvatten om aan klantenbinding vorm te geven.

Bedrijven Expert Erik Broekhuijsen verzorgt regelmatig kennissessie voor de Kamer van Koophandel over groei, marketing en blockchain.

Wat zeggen anderen?

Goed gesprek gehad vandaag met Erik Broekhuijsen. Hij laat je anders denken en dat biedt weer mogelijkheden.

Erik hielp me in korte tijd helderheid krijgen in mijn businessplan. Hij luisterde goed en was snel in staat al zijn kennis en ervaring aan te spreken op het gebied dat nodig was om mij te adviseren en de volgende stap te belichten. Zeer praktische, actiegerichte punten zijn door hem genoemd, waardoor de horizon weer…

Dank Erik voor je tips en trucs voor mijn bedrijf! Fijn om met je te brainstormen en wat een supergave en bruikbare ideeën, ik ga er mee aan de slag! Warme groet, Ilse Zuurveld ROOZ Amsterdam