Plaatsvervangend Manager of Interim CEO

En dan ineens heb je een burnout...

Het zat er al even aan te komen. Slecht slapen, de druk, de hele tijd achter de feiten aanrennen. Een burnout zou jou niet overkomen. Maar ineens blijken al die vage klachten toch het signaal geweest te zijn. Een signaal wat je even had weggestopt, onderdrukt en nu in alle hevigheid terug komt.

Maar je bent ook ondernemer. Verantwoording voor je bedrijf, voor je mensen en uiteraard maak je je nu nog meer zorgen over je klanten. En dat kan je er eigenlijk niet goed bij hebben. Je wilt werken aan je eigen herstel. Eerst weer je eigen leven op de rit. Gezond, goed in je vel.

Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op een interim professional. Het Dagdeel heeft een team van C-level professionals klaar staan om direct in te springen.

Bel Direct!

Die burnout, daar kan een burnout-coach je mee helpen. Alle zakelijke zorgen wegnemen met de juiste vervanger of interim manager kunnen we wel verzorgen.

Zoek je iemand “die op je winkel wil passen”, zoek je voor tijdelijk een plaatsvervangend manager of interim CEO, bel dan 085-4012396. Samen bespreken we dan wat de beste optie is voor jouw bedrijf.