Inspiratiemiddag

Op zoek naar een leuke inspirerende middag voor jouw bedrijfsteam?

Goede marketing en sales kunnen een onderneming laten groeien. Hoe krijg je het hele team mee? Boek een inspiratie middag met ondernemer en bedrijvendokter Erik Broekhuijsen. Hij neemt je mee naar de basis van marketing en sales in een actieve workshop. Een middag vol toepasbare tips om van jouw team een geoliede machine te maken.

Wat gaan we doen?

Ruim twee weken voorafgaande aan de inspiratie middag is een intake van 2 uur. Erik komt kennismaken met het management team, hoort de uitdagingen en inventariseert waar de kansen liggen. De middag zelf is van 13:00 tot 17:00 uur en kan bestaan uit één of meer onderwerpen zoals:

  • De Ideale Klant – wat is nu precies een buyer persona, wat moet je er mee en hoe maak je hier een avatar van die aansluit bij jouw product of dienst.
  • De Perfecte Positionering – geef jij wel een goede oplossing voor het probleem van je klant?
  • De Customer Journey – iedereen in het bedrijf is een schakel. En wat verwacht de klant dan precies van jou?
  • De Marketing Grondbeginselen – hoe werkt van “ervoor” naar “erna” en hoe kan je leren aggiteren met inbound markting?
  • Sales voor Beginners – Als je inbound marketing op orde is, is sales een makkie
  • Social Selling – je verhaal vertellen op social media. Iedereen lijkt er druk mee maar hoe krijg je nu meer omzet?

 

Wie doen er mee?

Een inspiratie middag marketing en sales is uitermate geschikt voor teams tussen de 6 en 12 personen. Ook na bijvoorbeeld een overname waar twee teams samen komen is het goed als iedereen dezelfde taal spreekt. Als bedrijvendokter weet Erik Broekhuijsen als geen ander mensen te inspireren om in beweging te komen.

 

Wat levert het op?

De middag is interactief. Je krijgt dus een stukje theorie, lekker aan de slag met workshop elementen, je hersens kraken met brainstormen en vooral heel veel fun. Aan het eind van de middag heeft het team helder gekregen:

  • Waar het bedrijf staat
  • Wat de stip op de horizon is
  • Waarom we iedere dag mogen doen wat we doen
  • Hoe we met zijn allen het collectief gedragen doel gaan halen

De middag is vrijwillig maar niet vrijblijvend! De bijdrage voor een inspiratie middag in Nederland tot 12 personen is vanaf 3500,= excl 21% BTW.

Als locatie kan gekozen worden voor een royale ruimte bij jouw bedrijf of we wijken uit voor een kleine meerprijs naar bijvoorbeeld een Van Der Valk in de buurt. De inspiratie middag beklijft nog beter als je even weg bent van je werk dus we kunnen ook met het hele team naar bijvoorbeeld Terschelling. En de aansluitende borrel maakt het tot een middag met blijvend resultaat voor het hele team. Kortom in overleg is er veel mogelijk.

Plan jouw team inspiratiemiddag!

Inspiratiemiddag Informatie

Laat even een paar gegevens achter, dan neemt Erik zelf contact met je op. Ons bellen kan natuurlijk ook: 085-4012396.

Wat zeggen anderen?

Goed gesprek gehad vandaag met Erik Broekhuijsen. Hij laat je anders denken en dat biedt weer mogelijkheden.

Erik hielp me in korte tijd helderheid krijgen in mijn businessplan. Hij luisterde goed en was snel in staat al zijn kennis en ervaring aan te spreken op het gebied dat nodig was om mij te adviseren en de volgende stap te belichten. Zeer praktische, actiegerichte punten zijn door hem genoemd, waardoor de horizon weer…

Dank Erik voor je tips en trucs voor mijn bedrijf! Fijn om met je te brainstormen en wat een supergave en bruikbare ideeën, ik ga er mee aan de slag! Warme groet, Ilse Zuurveld ROOZ Amsterdam

Met het KO-systeem weet Erik informatie over bewezen systemen en methodes, op een nuchtere manier te bundelen zodat het begrijpelijk wordt en direct te implementeren is binnen je bedrijf. Met de handvatten die we gekregen hebben tijdens de strategische sessie met Erik, verwachten we op korte termijn onze winst te kunnen verdubbelen en ons ondernemersplezier…