De Middag & Je Doel

Als ik nou maar even met ze kan praten over wie ik ben en wat ik doe. Dat weet ik zeker dat ze klant bij mij willen worden.

Maar ja… een winkeltje beginnen en de deur om 9 uur open doen wil nog niet zeggen dat er ook direct mensen staan te springen om binnen te komen. Zo werkt het niet. Mensen moeten wel weten dat je bestaat. En het allerliefste bellen ze jou op. Een lead die vanzelf binnenkomt. Klinkt te gek?

Toch kan het! Als je maar precies weet hoe je jou lead magneet moet inrichten. Wat zorgt er voor dat mensen zo ongeveer in de rij staan bij jouw bedrijf? Zoals je wel eens ziet als de nieuwe iPhone uitkomt. Dan gaan mensen een nacht kamperen voor de deur. Je hebt dus al een bedrijf en je bent klaar om de volgende stap te nemen.

Wat is dat? Wat zorgt voor dat effect en hoe vertaal je dat naar jouw bedrijf? Het liefste in één zin met een duidelijke propositie. Een coach kan je hierbij helpen. Samen met een coach werken aan jouw ondernemersvaardigheden. Niet alleen er over praten maar leren het te doen! Hoe pak je zo iets aan? Met een goed gesprek met een kopje thee er bij.

Wat is je doel?

Heb je een helder doel. Of is het meer een stip aan de horizon.
Misschien kan ik je helpen. Zullen we eerst kennismaken?

 

Wat zeggen anderen?

Goed gesprek gehad vandaag met Erik Broekhuijsen. Hij laat je anders denken en dat biedt weer mogelijkheden.

Erik hielp me in korte tijd helderheid krijgen in mijn businessplan. Hij luisterde goed en was snel in staat al zijn kennis en ervaring aan te spreken op het gebied dat nodig was om mij te adviseren en de volgende stap te belichten. Zeer praktische, actiegerichte punten zijn door hem genoemd, waardoor de horizon weer…

Dank Erik voor je tips en trucs voor mijn bedrijf! Fijn om met je te brainstormen en wat een supergave en bruikbare ideeën, ik ga er mee aan de slag! Warme groet, Ilse Zuurveld ROOZ Amsterdam

Met het KO-systeem weet Erik informatie over bewezen systemen en methodes, op een nuchtere manier te bundelen zodat het begrijpelijk wordt en direct te implementeren is binnen je bedrijf. Met de handvatten die we gekregen hebben tijdens de strategische sessie met Erik, verwachten we op korte termijn onze winst te kunnen verdubbelen en ons ondernemersplezier…

Huur een Interim Expert in!

We bepalen samen met welk model we aan de slag gaan. Dat kan bijvoorbeeld het BMC zijn. Met het Business Model Canvas maak je een ondernemingsplan in een A4. Je brengt je bedrijfsplan overzichtelijk in kaart met 9 bouwstenen. Daarin beschrijf je jouw bedrijf en bijvoorbeeld het verdienmodel, de toegevoegde waarde, klanten, relaties en leveranciers. Wil jij jezelf dwingen om buiten bestaande kaders te denken? Om nieuwe scenario’s te verzinnen?

Om samen mooie plannen te maken moet er een klik zijn. Zullen we eerst kennismaken?
Dat kan bij ons op kantoor in Leeuwarden bij jouw bedrijf op locatie.