De Middag & Je Doel

Als ik nou maar even met ze kan praten over wie ik ben en wat ik doe. Dat weet ik zeker dat ze klant bij mij willen worden.

Maar ja… een winkeltje beginnen en de deur om 9 uur open doen wil nog niet zeggen dat er ook direct mensen staan te springen om binnen te komen. Zo werkt het niet. Mensen moeten wel weten dat je bestaat. En het allerliefste bellen ze jou op. Een lead die vanzelf binnenkomt. Klinkt te gek?

Toch kan het! Als je maar precies weet hoe je jou lead magneet moet inrichten. Wat zorgt er voor dat mensen zo ongeveer in de rij staan bij jouw bedrijf? Zoals je wel eens ziet als de nieuwe iPhone uitkomt. Dan gaan mensen een nacht kamperen voor de deur. Je hebt dus al een bedrijf en je bent klaar om de volgende stap te nemen.

Wat is dat? Wat zorgt voor dat effect en hoe vertaal je dat naar jouw bedrijf? Het liefste in één zin met een duidelijke propositie. Een coach kan je hierbij helpen. Samen met een coach werken aan jouw ondernemersvaardigheden. Niet alleen er over praten maar leren het te doen! Hoe pak je zo iets aan? Met een goed gesprek met een kopje thee er bij.

Wat is je doel?

Heb je een helder doel. Of is het meer een stip aan de horizon.
Misschien kan ik je helpen. Zullen we eerst kennismaken?