De Avond & Het Plan

Je bent eigenlijk goed bezig. Je hebt klanten, die ook wat bij je kopen. En vaker terugkomen om te kopen. Maar in de loop der jaren heb je een keurig muurtje neergezet. Je eigen wereldje waarin alles lijkt te lopen. Maar als je om je heenkijkt zie je start-ups en scala-ups je links en rechts voorbijkomen. Out-of-the-box klinkt leuk. Maar in welke box zit je eigenlijk?

Dan heb je gewoon behoefte aan een ouderwetse poten-op-tafel sessie. Brainstormen, even die stip aan de horizon valideren. Kloppen alle aannames wel? En terwijl jij druk was in je eigen box, wat gebeurde er toen buiten in de wereld? Je eigen netwerk kan je niet langer helpen. Jij bent verder geklommen en op zoek naar nieuwe inspiratie en impulsen.

Samen met een ervaren ondernemer, bedrijven expert en coach werken aan jouw toekomst. En uiteraard hoef je geen wijntje te drinken. Als de sfeer maar open en ontspannen is zodat ideeën alle ruimte kunnen krijgen om te groeien. Een goed gesprek in een ontspannen sfeer. Daar gaat het om.

 

Contact!

Bel naar 085-4012396, stuur een email info@hetdagdeel.nl, neem online contact op of maak direct een afspraak.

 

Andere leuke verhalen

Ondernemen is net daten!