De Avond & Het Plan

Je bent eigenlijk goed bezig. Je hebt klanten, die ook wat bij je kopen. En vaker terugkomen om te kopen. Maar in de loop der jaren heb je een keurig muurtje neergezet.

Je eigen wereldje waarin alles lijkt te lopen. Maar als je om je heenkijkt zie je start-ups en scala-ups je links en rechts voorbijkomen. Out-of-the-box klinkt leuk. Maar in welke box zit je eigenlijk?

Dan heb je gewoon behoefte aan een ouderwetse poten-op-tafel sessie. Brainstormen, even die stip aan de horizon valideren. Kloppen alle aannames wel? En terwijl jij druk was in je eigen box, wat gebeurde er toen buiten in de wereld? Je eigen netwerk kan je niet langer helpen. Jij bent verder geklommen en op zoek naar nieuwe inspiratie en impulsen.

Samen met een ervaren ondernemer, bedrijven expert en coach werken aan jouw toekomst. En uiteraard hoef je geen wijntje te drinken. Als de sfeer maar open en ontspannen is zodat ideeën alle ruimte kunnen krijgen om te groeien. Een goed gesprek in een ontspannen sfeer. Daar gaat het om.

Plan maken

Hoe maak je dan zo’n plan? Aan de ene kant precies weten wanneer je wat moet gaan doen. En aan de andere kant flexibel genoeg om bij te sturen waar nodig. Hulp nodig? Neem contact met ons op!

Wat zeggen anderen?

Goed gesprek gehad vandaag met Erik Broekhuijsen. Hij laat je anders denken en dat biedt weer mogelijkheden.

Erik hielp me in korte tijd helderheid krijgen in mijn businessplan. Hij luisterde goed en was snel in staat al zijn kennis en ervaring aan te spreken op het gebied dat nodig was om mij te adviseren en de volgende stap te belichten. Zeer praktische, actiegerichte punten zijn door hem genoemd, waardoor de horizon weer…

Dank Erik voor je tips en trucs voor mijn bedrijf! Fijn om met je te brainstormen en wat een supergave en bruikbare ideeën, ik ga er mee aan de slag! Warme groet, Ilse Zuurveld ROOZ Amsterdam

Met het KO-systeem weet Erik informatie over bewezen systemen en methodes, op een nuchtere manier te bundelen zodat het begrijpelijk wordt en direct te implementeren is binnen je bedrijf. Met de handvatten die we gekregen hebben tijdens de strategische sessie met Erik, verwachten we op korte termijn onze winst te kunnen verdubbelen en ons ondernemersplezier…

Huur een Interim Expert in!

We bepalen samen met welk model we aan de slag gaan. Dat kan bijvoorbeeld het BMC zijn. Met het Business Model Canvas maak je een ondernemingsplan in een A4. Je brengt je bedrijfsplan overzichtelijk in kaart met 9 bouwstenen. Daarin beschrijf je jouw bedrijf en bijvoorbeeld het verdienmodel, de toegevoegde waarde, klanten, relaties en leveranciers. Wil jij jezelf dwingen om buiten bestaande kaders te denken? Om nieuwe scenario’s te verzinnen?

Om samen mooie plannen te maken moet er een klik zijn. Zullen we eerst kennismaken?
Dat kan bij ons op kantoor in Leeuwarden bij jouw bedrijf op locatie.