Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winnipeg, Canada – Promising cities for international business

13/06/2020 @ 08:00 - 17:00

Gratis

Winnipeg Canada staat als eerste stad centraal in de nieuwe WTC livestream webinar serie Promising cities for International Business. Tijdens elk webinar wordt een stad met een korte video gepresenteerd, ingegaan op kansrijke sectoren, mogelijkheden voor export en import, de manier van zakendoen in die stad of regio en hoe je daar in contact komt met een betrouwbare zakenpartner. Hierdoor bieden wij bedrijven direct een startpunt van waaruit ze een land kunnen gaan bewerken.

Winnipeg met 805.000 inwoners is de hoofdstad van de provincie Manitoba (1.3 miljoen inwoners) en staat bekend als de “Gateway to the West” door haar uitgebreide trein en transportverbindingen. De economie is zeer divers met sterke sectoren op agro en food gebied maar ook op productie en communicatie. Kortom een stad met veel potentie. Datum van het webinar is 18 juni 16:00 – 17:00 uur.

Voor meer info en registratie www.wtcl.nl/webinar-program-promising-cities-for-international-business.

WTC Leeuwarden organiseert deze serie in samenwerking met WTC Winnipeg, en ondersteund door alle WTC’s in Nederland, Exportclub Noord en de Friese Exportclub.

Gegevens

Datum:
13/06/2020
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Site:
https://www.wtcl.nl/webinar-program-promising-cities-for-international-business

Organisator

Evert Jan Schouwstra
Telefoon:
+31 (0)58 294 1662
E-mail:
e.schouwstra@wtcl.nl
Site:
www.wtcl.nl