Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Middag van de ZZP’er

28/11/2017 @ 13:30 - 18:00

Van zzp’er of starter naar succesvol ondernemer. Ben je actief als zzp’er of wil je starten? Overweeg je ondernemerschap? Dan is dit een middag die je zeker niet mag missen.

Een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door de Bibliotheek Bollenstreek i.s.m. businesscoach Leni Minderhoud waarin je nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet. Luister naar inspirerende sprekers, ontmoet andere zzp’ers en bezoek de informatiemarkt met regionale ondernemers.

Met bevlogen sprekers als bedrijvenexpert Erik Broekhuijsen, Professional organizer Ellen Massaro, internet ondernemer Bastiaan de Koning, businesscoach Leni Minderhoud en diverse standhouders om informatie op te doen of te speeddaten. Het wordt een interessante en sfeervolle netwerkbijeenkomst!

Opening: Erik Broekhuijsen bedrijvendokter en groei expert

Klopt je website wel met jouw pitch en met wie je bent?

Een inspiratiesessie waarin je leert na te denken over het pad dat jouw potentiële klant aflegt en leert dit goed in kaart te brengen en in één zin te beschrijven. Je wilt heel graag meer klanten. En meer klanten die meer bestellen. Meer omzet en meer winst. Maar je hebt niet het budget van Starbucks of CoolBlue. Ik leer je hoe je eenvoudig gebruik kunt maken van hun sales technieken. Ik laat zien hoe je hun marketingsystemen kan vertalen naar jouw eigen bedrijf. Of je nu een product verkoopt of een dienst levert. Dit werkt ook voor jou! Met een heldere boodschap en de juiste inhoud de perfecte klant binnenhalen.
Voor alle bezoekers aan dit event heb ik een speciale verrassing dus schrijf je nu in!

Gegevens

Datum:
28/11/2017
Tijd:
13:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
Site:
https://www.kosysteem.nl

Locatie

Bibliotheek Bollenstreek
Akkerwinde 1A
Noordwijk, 2201 MC Nederland

Organisator

Erik Broekhuijsen
Telefoon:
0854012396
E-mail:
erik@hetdagdeel.nl
Site:
www.bedrijvenexpert.nl