Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezond Ondernemen Event

28/11/2019 @ 17:30 - 21:00

Kom netwerken | Laat je inspireren | Onderneem gezond

Over dit evenement

Ben je al enige tijd actief als ondernemer of sta je op het punt voor jezelf te beginnen? Dan is dit een event dat je zeker niet mag missen. Het gratis event “Gezond ondernemen” is een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door VGZ, ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief, waarin je samen met andere zelfstandige ondernemers nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet.

We leven in een tijd dat alles steeds sneller gaat. Het is dus belangrijk om af en toe even je rustmoment te pakken. Tijdens de pauze interesseren wij je graag voor een Mindfulness VR-experience. Met een Virtual Reality bril laten we je zien wat het effect is van bewuste ontspanning en concentratie. Zo maken we je spelenderwijs nóg bewuster van een gezonde leefstijl.

Programma:

17.45 uur Inloop met broodjes | netwerken

18.45 uur Woord van welkom

19.00 uur Gezond vitaal ondernemen door Hanneke Teeuwen, leefstijl/vitaliteitscoach VGZ

19.30 uur Gezond financieel ondernemen door Martijn Pennekamp, initiatiefnemer ikwordzzper.nl

20.00 uur Pauze – VR Experience

20.30 uur Gezond werken aan nieuwe klanten door Erik Broekhuijsen

21.00 uur Afsluiting en netwerkborrel

Ondernemen doe je niet alleen, gebruik dit event ook om direct waardevolle contacten te leggen. Tijdens het netwerken kun je je vragen stellen aan de aanwezige specialisten en natuurlijk kun je jouw netwerk uitbreiden door in gesprek te gaan met andere (startende) ondernemers.

Sprekers:

Hanneke Teeuwen: Hanneke is naast key-accountmanager bij VGZ, ook leefstijl/vitaliteitscoach. Hanneke neemt je deze avond graag op een interactieve manier mee in gezond leven. Jouw kennis zal op een humoristische wijze getest worden door feiten en weetjes over eten en stress. Doe er je voordeel mee!

Martijn Pennekamp: Martijn helpt met zijn platform ikwordzzper.nl jaarlijks 180.000 zzp’ers op weg naar een succesvolle start. Als oud bedrijvenadviseur van een bank weet hij precies wat jij moet doen om zoveel mogelijk netto over te houden van de winst uit jouw onderneming. Hij geeft jou tips hoe jij gezond kunt werken een goed tarief en welke fiscale voordelen je kunt benutten om zoveel mogelijk over te houden van de winst uit jouw bedrijf.

Erik Broekhuijsen: als groei expert komt Erik bij veel bedrijven over de vloer. Soms om te participeren, soms als coach bij ondernemers om ze een zetje in de goede richting te geven. En als bedrijvendokter probeert hij een bedrijf weer gezond te maken. Erik gaat je op een verhelderende wijze laten zien hoe ook jij jouw bedrijf op een gezonden manier kan laten groeien door klanten te vinden en aan je te binden!

Datum en locatie:

Het event vindt op donderdag 28 november plaats op het kantoor van VGZ in Arnhem, Nieuwe Stationsstraat 12.

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om bij het event “Gezond ondernemen” aanwezig te zijn? Schrijf je dan hieronder in dit event.

Gegevens

Datum:
28/11/2019
Tijd:
17:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gezond-ondernemen-event-80253232579

Organisator

Erik Broekhuijsen
Telefoon:
0854012396
E-mail:
erik@hetdagdeel.nl
Site:
www.bedrijvenexpert.nl