Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Contacta.nl – Meer leads met inbound marketing

07/11/2017 @ 10:00 - 09/11/2017 @ 17:00

Je wilt graag je bedrijf laten groeien. Maar ieder kwartaal lijkt het wel een beetje minder te gaan. De nieuwsbrief? Die wordt niet meer zoveel gelezen als vroeger. Een update op facebook? Je trouwe vrienden vinden het leuk maar viral gaan jouw berichtjes niet. En LinkedIn? Nog steeds moet je je er beter in verdiepen om er alles uit te halen. En je website? Daar ben je al 2 jaar niet echt aan toegekomen.

Tijd om opnieuw te beginnen. Maar dit keer in 1 keer goed van start. Wil je aan de slag met een digitale strategie? En nieuwe klanten die via JOUW website binnenkomen? Meer omzet en meer winst? Maar je hebt niet het budget of een marketing afdeling zoals Starbucks of CoolBlue.

Ik leer je hoe je eenvoudig gebruik kunt maken van hun sales technieken. Ik laat zien hoe je hun marketing systemen kan vertalen naar jouw eigen bedrijf. Of je nu een product verkoopt of een dienst levert. Dit werkt ook voor jou!

Met een bewezen groei systeem laat je jouw bedrijf in zes weken meer dan verdubbelen. Dit is je kans om je te laten inspireren. Deze workshop gaat jouw jaar veranderen. Je leert op welke manieren je jouw bedrijf in zes weken kunt laten groeien.

Gegevens

Begin:
07/11/2017 @ 10:00
Einde:
09/11/2017 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Zeelandhallen
Da Vincieplein 1
Goes, Nederland

Organisator

Erik Broekhuijsen
Telefoon:
0854012396
E-mail:
erik@hetdagdeel.nl
Site:
www.bedrijvenexpert.nl