Business Development Dokkum

Activiteiten om nieuwe zakelijke kansen te realiseren.

Vanuit Dokkum zijn wij dagelijks actief met Business Developement. Business development is een activiteit met als doel nieuwe zakelijke kansen realiseren. Wij benaderen business development vanuit Dokkum  altijd op het  snijvlak van je bedrijfsmodel en marketing.

Business development is de schakel tussen kennis binnen een organisatie en de vraag buiten de organisatie. Het doel is om lange termijn waardeontwikkeling te realiseren voor de organisatie.

Erik Broekhuijsen is een ervaren business developer is een generalist met een sterk ontwikkelde helikopterview en strategisch inzicht.

Trefwoorden

In Dokkum zijn we vanuit het Oude Veerhuis actief met het uitwerken van innovatieve  concepten. De trefwoorden voor de projecten in Dokkum zijn horeca & hospitality, eventmanagement en brand buiding.

Business Development is geen Sales

Als je aan de slag wilt met business development, heb je een plan nodig. Je business developmentplan neemt je bedrijfsstrategie als uitgangspunt: wat is je doel, wat maakt je uniek, wat is je propositie, wat is je boodschap, en op welke markten richt je je? Wat heeft uiteindelijk tot gevolg dat er meer omzet binnenkomt en je funnel gevuld blijft.

Business Development is meer dan sales. Uiteraard ben je in beide gevallen op zoek naar nieuwe klanten. Maar bij Business Development ben je bezig met het vinden van nieuwe kansen die verder gaan dan die ene klant. Het vraagt een andere aanpak. Sales is vaak gericht op de korte termijn, terwijl business development zich richt op de lange termijn.

Huur een Topmarketeer & Business Development Expert in

We bepalen samen met welk model we aan de slag gaan. Dat kan bijvoorbeeld het BMC zijn. Met het Business Model Canvas maak je een ondernemingsplan in een A4. Je brengt je bedrijfsplan overzichtelijk in kaart met 9 bouwstenen. Daarin beschrijf je jouw bedrijf en bijvoorbeeld het verdienmodel, de toegevoegde waarde, klanten, relaties en leveranciers. Wil jij jezelf dwingen om buiten bestaande kaders te denken? Om nieuwe scenario’s te verzinnen?

Om samen mooie plannen te maken moet er een klik zijn. Zullen we eerst kennismaken?
Dat kan bij ons op kantoor in Leeuwarden, in het Oude Veerhuis in Dokkum of bij jouw bedrijf op locatie.

Wat zeggen anderen?

Goed gesprek gehad vandaag met Erik Broekhuijsen. Hij laat je anders denken en dat biedt weer mogelijkheden.

Erik hielp me in korte tijd helderheid krijgen in mijn businessplan. Hij luisterde goed en was snel in staat al zijn kennis en ervaring aan te spreken op het gebied dat nodig was om mij te adviseren en de volgende stap te belichten. Zeer praktische, actiegerichte punten zijn door hem genoemd, waardoor de horizon weer…

Dank Erik voor je tips en trucs voor mijn bedrijf! Fijn om met je te brainstormen en wat een supergave en bruikbare ideeën, ik ga er mee aan de slag! Warme groet, Ilse Zuurveld ROOZ Amsterdam

Met het KO-systeem weet Erik informatie over bewezen systemen en methodes, op een nuchtere manier te bundelen zodat het begrijpelijk wordt en direct te implementeren is binnen je bedrijf. Met de handvatten die we gekregen hebben tijdens de strategische sessie met Erik, verwachten we op korte termijn onze winst te kunnen verdubbelen en ons ondernemersplezier…