€ 2.500 SIB Coachingsvoucher

By in
984
€ 2.500 SIB Coachingsvoucher

Ben jij een mkb-ondernemer maar heb je nog weinig of geen ervaring met zakendoen op buitenlandse markten?

Wil jij wel tijd en geld investeren om echt te handelen met het buitenland? Dan is de voucher individuele coaching (SIB coachingsvoucher) van de regeling Starters International Business (SIB) iets voor je: een voucher voor persoonlijke begeleiding.

De SIB Coachingsvoucher is een online voucher waarmee je een export adviseur kunt inhuren.  De voucher bedraagt € 2.500, exclusief 21% btw.Het Dagdeel BV voert namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) de regeling Starters International Business uit. Wij vragen hiervoor namens jouw bedrijf een voucher aan waarmee je onze inzet t.w.v. € 2.500,-  kunt betalen.

De SIB Coachingsvoucher is een online voucher waarmee je een coach betaalt die je zelf kiest.  De voucher bedraagt € 2.500, exclusief 21% btw.Het Dagdeel BV voert namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) de regeling Starters International Business uit. Wij vragen hiervoor namens jouw bedrijf een voucher aan waarmee je onze inzet t.w.v. € 2.500,-  kunt betalen.

Voor wie?

Je kunt de coachingsvoucher aanvragen:

 • als je een Nederlandse mkb-ondernemer bent. Met de mkb-toets check je of jouw organisatie telt als een mkb-onderneming;
 • vanuit het Caribische deel van het Koninkrijk (Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint-Eustatius en Sint-Maarten).

Persoonlijke coach

In een aantal  gesprekken geeft de coach je handvatten om te kunnen starten met zakendoen in het buitenland. Gemiddeld in zo’n 4 maanden. Samen onderzoeken we de mogelijkheden en risico’s in het buitenland. Je werkt aan een actieplan voor een internationaliseringsstrategie van jouw organisatie. Hierbij zet je de volgende stappen:

 1. Kansen zoeken
  Eerst bepalen we samen in welke landen je veel kans hebt. Hierbij kijken we naar jouw wensen, doelen en de bijzondere kenmerken van het  product of de dienst en onderneming.
 2. Marktinformatie
  Daarna onderzoeken we hoe interessant deze landen precies zijn voor jouw bedrijf.
 3. Intern onderzoek
  Als laatste maken we een lijst van wat nodig is om succesvol te worden in deze landen. Zo krijgt je een actieplan om te starten met internationaal ondernemen.