Als veel geld verdienen niet je doel is maar wel je probleem

By in
1628
Als veel geld verdienen niet je doel is maar wel je probleem

Het is weer vakantie tijd. Instagram loopt vol met leuke plaatjes. En iedereen heeft fun als je Facebook bekijkt. Lekker eten, altijd vrolijk. En jij? Je hebt € 500 van je familie moeten lenen en je weet dat er straks een bonnetje van de leasemaatschappij komt. Die € 199 per maand auto heeft toch wat nadelen. Je weet dat je humeur niet al te best is en met je beste nep glimlach maak je een selfie.

Je vakantie is net begonnen en je hebt nu al koppijn. Straks sta je rood, van die creditcard ben je er met de Kerst nog niet vanaf en je schoonmoeder… die krijgt die 500 echt terug. Heus. Tijdens de vakantie ben je zogenaamd leuk en gezellig aan het doen. En maar op je telefoon kijken of die ene email al is binnengekomen.

  • Als die ene offerte nou eens door ging…
  • Als die perfecte opdracht nou eens binnen kwam…
  • Als die klas nou eens vol komt…
  • Als dat webinar gaat lopen …

Als ….

Het gaat niet lekker. Je post nog wat op LinkedIn, je halveert je prijs maar niets lijkt te werken. Tandenknarsend zie je social media vrienden tientallen duimpjes krijgen. En jij? Niemand vindt je leuk. Je bedrijf ligt aan het infuus en jij wordt er ziek van. Je product of dienst ligt ondertussen zo ongeveer in de uitverkoop en nog steeds niets. Geen email, geen order, geen eventbrite ticket. Waar blijven nou die klanten?

Succes is een keuze!

Heb je door alle hitte plannen ook nog slecht geslapen de afgelopen weken en ben je het piekeren nu zat?
Wil je gewoon het tweede gedeelte van 2018 tot een succes maken?

Tijd voor een ervaren business coach!

“Ja maar… ik heb geen geld” hoor ik je denken. Ik kan amper mijn hypotheek betalen, laat staan een coach.

Er zijn 27 manieren te bedenken om mij te betalen. Jouw leven kan veranderen. Vandaag. Dan MOET je (eng hé moeten) nu bellen voor een intake. Dan kijk ik of je bedrijf te redden is. Ik kijk of er een oplossing voor je probleem is. En als die oplossing er is garandeer ik dat je binnen drie maanden je doel zult bereiken.

Binnen twaalf weken krijg je antwoord op de vijf geheimen van een top bedrijf:

  1. Je weet waarom klanten echt bij jou kopen.
  2. Je rekent wat je waard bent.
  3. Je brengt je aanbod terug tot de kern.
  4. Je krijgt leads, omzet en winst.
  5. Je leert je te omringen met de beste.

Alles moet simpel zijn, maar het traject is niet makkelijk. Dit coachings-traject is alleen voor ondernemers die nu echt gas willen geven. Ik ga er van uit dat je een prachtig product of dienst hebt. En dat je keihard aan de slag wilt om er een succes van te maken.

“Afgelopen weken heb ik een ondernemer gecoacht. Zijn naam is Jessie en hij is actief in de onroerend goed markt. Jessie wilde, net zo als ik wel vaker hoor, niet rijk worden van zijn bedrijf. Maar ja, de rekeningen moesten wel betaald iedere maand. En dus was ook voor hem geld verdienen niet het doel van ondernemen, maar op dit moment wel het probleem. Samen zijn we in een aantal sessies gaan puinruimen. Rust in het hoofd creëren. Stap voor stap werd steeds duidelijker wat zijn toegevoegde waarde was en op welke manier hij zijn klanten echt blij maakte. We hebben alles aangepakt; prijsstelling, aanbod, verhaal, website en een CRM gevonden om de juiste leads te krijgen en deze om te zetten in prima klanten. Jessie is nu systematisch aan zijn bedrijf aan het werk. En door het trainen van zijn ondernemersvaardigheden is hij nu beter in staat keuzes te maken. Keuzes die zorgen voor een betere balans tussen werk en privé. Keuzes die van Jessie een leuker mens hebben gemaakt die minder piekert. Keuzes die ook nog eens zorgen voor betaalde rekeningen.”

Maak keuzes

Er zijn meer mensen zoals jij die net als Jessie hulp nodig hebben bij het maken van keuzes. Je denkt misschien dat je de eerste bent met jouw unieke probleem op mijn spreekuur. Het is heel normaal dat ondernemers af en toe worstelen met vragen en uitdagingen. Wil je snel een trucje leren kan ik je niet helpen, wil je blijvend veranderen neem dan contact op!

Bel nu 06-22044289 of WhatsApp als je in het buitenland bent en maak die eerste afspraak.

Met een klein geluk is dan je humeur de rest van je vakantie al een stukje genezen.

Ja, je ziet het goed! Met doktersjas. Ik neem ondernemen serieus maar je moet jezelf nooit al te serieus nemen. Ondernemen is ook fun, als het goed gaat 🙂

Met groet, bedrijvendokter Erik

 

 


E-mail: erik@hetdagdeel.nl

Tel: 085-4012396

Erik Broekhuijsen

Internationaal Bedrijven Expert ★ InvesteerderInterimBusiness DevelopmentBlockchain Model CanvasOndernemerCommunicatie & Marketing Funnels ★ Plannenmaker ★ Boardroom SparringpartnerMentorStrateeg ★ Founder of the BlockchainclubGolfmarketing

follow-me-linkedin

(Origneel op Linkedin:  https://www.linkedin.com/pulse/als-veel-geld-verdienen-niet-je-doel-maar-wel-erik-broekhuijsen-/  )